Održana peta po redu konferencija Srpske Logističke Asocijacije

Bez autora
Nov 23 2016

Redovna godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije održana je 15. novembra 2016. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Tema ovogodišnje konferencije bila je Optimizacija Lanca Snabdevanja. Osim edukativne svrhe, Konferencija je imala za cilj i razmenu informacija i iskustava između logističkih profesionalaca iz različitih poslovnih sektora i branši, dobavljača logističih rešenja i opreme, istraživača i naučnih radnika. Konferencija u brojkama: 220 učesnika, 95 kompanija, 16 sponzora, 15 predavanja, 1 nagrada za vrhunski logistički projekat. Bogat program ovogodišnje Konferencije upotpunile suprezentacije vodećih svetskih i regionalnih kompanija izlogističke industrije: Delta transportni sistemi, Veridix, HÖRMANN Serbia, Infor, S&T Serbia, LogIT, Symphony EYC, Zebra Technologies, SAP, TimoCom, Nelt Co, LS Data, Mobile Solutions, Schoeller Allibert, INFORA Research Group, CYCLE, Trasing, Špica, STAMH.

Održana peta po redu konferencija Srpske Logističke AsocijacijeRedovna godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije održana je 15. novembra 2016. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Tema ovogodišnje konferencije bila je Optimizacija Lanca Snabdevanja. Osim edukativne svrhe, Konferencija je imala za cilj i razmenu informacija i iskustava između logističkih profesionalaca iz različitih poslovnih sektora i branši, dobavljača logističih rešenja i opreme, istraživača i naučnih radnika.

Konferencija u brojkama: 220 učesnika, 95 kompanija, 16 sponzora, 15 predavanja, 1 nagrada za vrhunski logistički projekat.

Bogat program ovogodišnje Konferencije upotpunile suprezentacije vodećih svetskih i regionalnih kompanija izlogističke industrije: Delta transportni sistemi, Veridix, HÖRMANN Serbia, Infor, S&T Serbia, LogIT, Symphony EYC,  Zebra Technologies, SAP, TimoCom, Nelt Co, LS Data, Mobile Solutions, Schoeller Allibert, INFORA Research Group,  CYCLE, Trasing, Špica, STAMH.

Godišnje konferencije Srpske Logističke Asocijacije predstavljaju vodeći događaj logističke industrije u regionu i iz godine u godinu privlače sve veću pažnju javnosti,  logističkih i transportnih profesionalaca, dobavljača i proizvođača rešenja za logistiku i lanac snabdevanja, akademaca i svih drugih koji se u svakodnevnom poslovanju susreću za logističkim i transportnim problemima. Zbog tako velikog interesovanja za ovogodišnju konferenciju a ograničenih kapaciteta, neki su ostali bez mesta na konferenciji.

Program, slike i prezentacije sa konferencije možete pronaći na linku:
http://slogas.org.rs/konferencije/konferencija-sla16/

SRPSKA LOGISTIČKA ASOCIJACIJA (SLA) je otvorena organizacija ljudi koji se u svom poslovanju,edukaciji i istraživanju susreću sa aktivnostima i pojmovima transporta, logistike i lanca snabdevanja. SLA je dobrovoljno udruženje koje za cilj ima unapređenje logistike u Srbiji, profesionalni razvoj svojih članova i povećanje efikasnosti i produktivnosti logističkih operacija u poslovnim organizacijama i lancima snabdevanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik