Počinje izgradnja nove biznis zone na Novom Beogradu

Bez autora
Dec 01 2016

U četvrtoj fazi izgradnje A bloka biće izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 metara kvadratnih.Čitav projekat izgradnje A Bloka osmišljen je u četiri građevinske faze. U prve tri faze, izgrađeno je 799 stanova i 59 lokala, dok će u četvrtoj fazi biti izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 metara kvadratnih. Završetak radova se planira za 2018. godinu.

Počinje izgradnja nove biznis zone na Novom BeograduU četvrtoj fazi izgradnje A bloka biće izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 metara kvadratnih.

Čitav projekat izgradnje A Bloka osmišljen je u četiri građevinske faze. U prve tri faze, izgrađeno je 799 stanova i 59 lokala, dok će u četvrtoj fazi biti izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 metara kvadratnih. Završetak radova se planira za 2018. godinu.

Ključeve od svojih stanova je već preuzelo 530 novih vlasnika, dok će krajem leta sledeće godine to učiniti i ostali kupci.

"Po završetku četvrte faze, A Blok će se prostirati na 140.000 bruto kvadrata", navode u Deka inženjeringu.

Ukupna vrednost izgradnje kompleksa iznosi preko 100 miliona evra. Pored stambenih objekata, lokala i poslovnog prostora, investicija obuhvata i izgradnju podzemnih garaža, nadzemnog parkinga i javnog prostora između objekata, tj. kompletan urbanističko-arhitektonski projekat parcele A Bloka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik