Predstavljen najskuplji terenac na svetu

Bez autora
Dec 04 2016

„Bentli“, „Jaguar“, „Alfa Romeo“ i „Mazerati“ su proizvođači koji su u proteklih godinu dana prvi put u svoju ponudu uveli modele sa pogonom na sva četiri točka, a sada im se pridružuje i „Rols-Rojs“.Novi „Rols-Rojsov“ model „kulinan“ – nazvan po najvećem sirovom dijamantu – u ponudi će se naći 2018. godine, a reč je o najskupljem terencu masovne prozvodnje na svetu. Kompanija „Rols-Rojs“ je već potvrdila taj projekat. Objavljene fotografije vozila označavaju početak „kulinanovog“ test-puta po Velikoj Britaniji, koji počinje danas, 2. decembra.

Predstavljen najskuplji terenac na svetu„Bentli“, „Jaguar“, „Alfa Romeo“ i „Mazerati“ su proizvođači koji su u proteklih godinu dana prvi put u svoju ponudu uveli modele sa pogonom na sva četiri točka, a sada im se pridružuje i „Rols-Rojs“.

Novi „Rols-Rojsov“ model „kulinan“ – nazvan po najvećem sirovom dijamantu – u ponudi će se naći 2018. godine, a reč je o najskupljem terencu masovne prozvodnje na svetu.

Kompanija „Rols-Rojs“ je već potvrdila taj projekat. Objavljene fotografije vozila označavaju početak „kulinanovog“ test-puta po Velikoj Britaniji, koji počinje danas, 2. decembra.

Automobil će na kraju biti direktan rival „Bentlijevom“ terencu „bentajga“, koji je izašao na tržište ranije u 2016. godini.

Pretpostavlja se da će cena vozila biti oko 350.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik