Od januara jedinstvena cijena poziva prema fiksnim mrežama

Bez autora
Dec 06 2016

Kompanija "Telekom Srpske" uvešće od 1. januara jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,040 KM po minuti, bez PDV-a, saopšteno je iz Regulatorne agencija za komunikacije /RAK/ BiH.Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže "Telekoma Srpske" ostala je na istom nivou, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 23,08 odsto.

Od januara jedinstvena cijena poziva prema fiksnim mrežamaKompanija "Telekom Srpske" uvešće od 1. januara jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,040 KM po minuti, bez PDV-a, saopšteno je iz Regulatorne agencija za komunikacije /RAK/ BiH.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže "Telekoma Srpske" ostala je na istom nivou, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 23,08 odsto.

Kompanija "Bh telekom" će od 1. januara uvesti jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH u okviru osnovnih tarifnih paketa, u iznosu od 0,042 KM po minuti, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže "Bh telekoma" povećana je za 27,27 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 19,23 odsto.

"Bh telekom" ukinuo je popust na cijene poziva unutar fiksne mreže u periodu slabog saobraćaja, radnim danima od 19.00 do 7.00 časova, te nedjeljom i državnim praznicima, saopšteno je iz RAK-a.

Kompanija "Hrvatske telekomunikacije" uvešće jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,048 KM po minutu, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže "Hrvatskih telekomunikacija" povećana je za 37,14 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH nepromijenjena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik