Što prije predati zahtjev za legalizaciju

Bez autora
Dec 08 2016

Gradska uprava upozorila je vlasnike bespravno izgrađenih objekata koji do sada nisu predali zahtjev za legalizaciju da bez odgađanja uđu u taj proces. Ostalo je veoma malo vremena, a svi uslovi za to su povoljni.Rok za legalizaciju ističe 31. decembra i poslije toga neće biti moguće podnijeti zahtjev, rekli su u Gradskoj upravi. U suprotnom, prema postojećim zakonskim rješenjima, njihovi objekti će kao nelegalni biti predmet inspekcijskih kontrola, koje će biti pojačane početkom naredne godine.

Što prije predati zahtjev za legalizacijuGradska uprava upozorila je vlasnike bespravno izgrađenih objekata koji do sada nisu predali zahtjev za legalizaciju da bez odgađanja uđu u taj proces.

"Ostalo je veoma malo vremena, a svi uslovi za to su povoljni. Rok za legalizaciju ističe 31. decembra i poslije toga neće biti moguće podnijeti zahtjev", rekli su u Gradskoj upravi.

U suprotnom, prema postojećim zakonskim rješenjima, njihovi objekti će kao nelegalni biti predmet inspekcijskih kontrola, koje će biti pojačane početkom naredne godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik