Holanđani u Priboju pokreću proizvodnju montažnih kuća

Bez autora
Dec 18 2016

Kompanija "Woody World" iz Holandije zakupila je u Slobodnoj zoni Priboj pogon od 3.000 kvadrata u kome će proizvoditi modularne rekreativne montažne kuće za tržište zapadne Evrope. Prema najavama investitora, koji fabrike ima u Holandiji i Hrvatskoj početak proizvodnje planiran je za jun naredne godine, a u prvoj fazi biće uposleno 40 radnika. Kako je rečeno posle sklapanja ugovora, na koji su u ime holandske firme stavili jedan od trojice njenih suvlasnika Berndard Kordić, poreklom iz Priboja, pomoćnik predsednika opštine Jasmin Hodžić, „Woody World“ će kao kooperante tražiti manje pribojske porodične firme. Druga faza proizvodnje planirana je za 2018. kada će, rečeno je, početi proizvodnja nameštaja i kompletnog mobilijara za enterijer i eksterijer montažnih kuća.

Holanđani u Priboju pokreću proizvodnju montažnih kućaKompanija "Woody World" iz Holandije zakupila je u Slobodnoj zoni Priboj pogon od 3.000 kvadrata u kome će proizvoditi modularne rekreativne montažne kuće za tržište zapadne Evrope.

Prema najavama investitora, koji fabrike ima u Holandiji i Hrvatskoj početak proizvodnje planiran je za jun naredne godine, a u prvoj fazi biće uposleno 40 radnika. Kako je rečeno posle sklapanja ugovora, na koji su u ime holandske firme stavili jedan od trojice njenih suvlasnika Berndard Kordić, poreklom iz Priboja, pomoćnik predsednika opštine Jasmin Hodžić, „Woody World“ će kao kooperante tražiti manje pribojske porodične firme.

Druga faza proizvodnje planirana je za 2018. kada će, rečeno je, početi proizvodnja nameštaja i kompletnog mobilijara za enterijer i eksterijer montažnih kuća.

„Woody world“ je četvrta kompanija koja će po povlašćenim uslovima poslovati u Slobodnoj zoni Priboj. Prethodno, pogodne su ovde zakupili španska „Refisa“ koja proizvodi poliesterske elemenate za vozove, američki „MHT“ čija delatnost su rashladni uređaji i i „Duo farma“ iz Sarajeva čija koja se bavi veterinarskom farmacijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik