Krajina osiguranje teško do plusa

Bez autora
Jan 05 2017

"Krajina osiguranje" neće moći u kraćem periodu ostvariti pozitivno poslovanje, a otklanjanje finansijskih poteškoća moguće je uspostavljanjem adekvatne organizacione strukture, povećanjem prodaje osiguranja i smanjenjem troškova poslovanja te emisijom akcija. Navedeno je ovo u informaciji o rezultatima vanredne uprave, koju je za sastanak sa akcionarima, koji je zakazan za 10. januar, pripremio vanredni upravnik "Krajina osiguranja" Miroslav Lazendić. Vanredna uprava u "Krajini" traje do 20. januara, nakon čega će Agencija za osiguranje RS odlučiti hoće li ona biti produžena ili će ovo društvo biti vraćeno akcionarima na upravljanje.

Krajina osiguranje teško do plusa"Krajina osiguranje" neće moći u kraćem periodu ostvariti pozitivno poslovanje, a otklanjanje finansijskih poteškoća moguće je uspostavljanjem adekvatne organizacione strukture, povećanjem prodaje osiguranja i smanjenjem troškova poslovanja te emisijom akcija.

Navedeno je ovo u informaciji o rezultatima vanredne uprave, koju je za sastanak sa akcionarima, koji je zakazan za 10. januar, pripremio vanredni upravnik "Krajina osiguranja" Miroslav Lazendić. Vanredna uprava u "Krajini" traje do 20. januara, nakon čega će Agencija za osiguranje RS odlučiti hoće li ona biti produžena ili će ovo društvo biti vraćeno akcionarima na upravljanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik