Stiglo 300 zahteva za odmor uz vaučer

Bez autora
Jan 16 2017

Za vaučere za odmor u Srbiji u 2017, od početka godine do 15. januara stiglo je 300 zahteva, rečeno je danas u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Kako su kazali u tom ministarstvu, 51, odsto zahteva su poslali zaposleni, a 35 odsto penzioneri.Najveće interesovanje građana za odmor uz vaučere, kako naglašavaju u resornom ministarstvu, za sada je za Prolom banju, Divčibare, Kopaonik i Ivanjicu. Prijavljivanje za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji, počelo je s prvim danom Nove godine, a ove godine na raspolaganju građanima će biti 60.000 vaučera.

Stiglo 300 zahteva za odmor uz vaučerZa vaučere za odmor u Srbiji u 2017, od početka godine do 15. januara stiglo je 300 zahteva, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Kako su kazali u tom ministarstvu, 51, odsto zahteva su poslali zaposleni, a 35 odsto penzioneri.

Najveće interesovanje građana za odmor uz vaučere, kako naglašavaju u resornom ministarstvu, za sada je za Prolom banju, Divčibare, Kopaonik i Ivanjicu. Prijavljivanje za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji, počelo je s prvim danom Nove godine, a ove godine na raspolaganju građanima će biti 60.000 vaučera.

Vaučeri će moći da se iskoriste do 20. novembra, a lista ugostiteljskih objekata će se na zvaničnom sajtu Ministarstva (www.mtt.gov.rs) ažurirati jednom nedeljno.

Do 10 januara na toj listi bilo je 164 ugostitelja.

U 2016. svih 46.000 građana iskoristilo je svoj vaučer za boravak od minimum pet dana u nekom od turističkih mesta Srbije i ostvareno je preko 400.000 noćenja.

Prošle godine je za te namene bilo opredeljeno 230 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik