Stupio na snagu bezvizni režim sa Kinom

Bez autora
Jan 16 2017

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je saopštilo da je sporazum sa Kinom o ukidanju viza stupio na snagu. Građani dve zemlje će bez viza moći da otputuju u drugu državu i borave na njenoj teritoriji do 30 dana.Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza na obične pasoše, stupio je na snagu 15. januara 2017. godine, navodi se u saopštenju. Prema Sporazumu, državljani Republike Srbije i Narodne Republike Kine će moći da borave ili tranzitiraju na teritoriji dve zemlje do 30 dana od datuma prvog ulaska u zemlju, dodaje Ministarstvo spoljnih poslova.

Stupio na snagu bezvizni režim sa KinomMinistarstvo spoljnih poslova Srbije je saopštilo da je sporazum sa Kinom o ukidanju viza stupio na snagu. Građani dve zemlje će bez viza moći da otputuju u drugu državu i borave na njenoj teritoriji do 30 dana.

"Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza na obične pasoše, stupio je na snagu 15. januara 2017. godine," navodi se u saopštenju.

Prema Sporazumu, državljani Republike Srbije i Narodne Republike Kine će moći da borave ili tranzitiraju na teritoriji dve zemlje do 30 dana od datuma prvog ulaska u zemlju, dodaje Ministarstvo spoljnih poslova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik