Stažiranje u EU uz plaćene sve troškove

Bez autora
Jan 17 2017

Mladi iz Republike Srpske i BiH koji žele da se upoznaju sa radom evropskih institucija imaju priliku da putem javnog konkursa stažiraju u tijelima Evropske unije, uz plaćen put i troškove boravka.EU svake godine poziva mlade diplomce zainteresovane za sticanje iskustva u njenim institucijama, a kandidati se mogu javiti za stažiranje u Evropskoj komisiji, Evropskom parlamentu i Savjetu EU. Svake godine se nudi stažiranje za 1.300 mladih.

Stažiranje u EU uz plaćene sve troškoveMladi iz Republike Srpske i BiH koji žele da se upoznaju sa radom evropskih institucija imaju priliku da putem javnog konkursa stažiraju u tijelima Evropske unije, uz plaćen put i troškove boravka.

EU svake godine poziva mlade diplomce zainteresovane za sticanje iskustva u njenim institucijama, a kandidati se mogu javiti za stažiranje u Evropskoj komisiji, Evropskom parlamentu i Savjetu EU. Svake godine se nudi stažiranje za 1.300 mladih.

- Trenutno su otvorene prijave za stažiranje u Evropskoj komisiji i traju do 29. januara - navodi se u konkursu.

Stažiranje traje pet mjeseci, uz pokrivene troškove boravka u mjesečnom iznosu od 1.120 evra, a na konkurs se mogu prijaviti mladi sa fakultetskom diplomom iz cijelog svijeta. Prijave za stažiranje u Evropskom parlamentu biće raspisane od 15. marta do 15. maja ove godine, kada će mogućnost za sticanje radnog iskustva u Briselu dobiti 600 visokoobrazovanih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik