Mladi Mostara predstavit će rješenja za hercegovačka poduzeća

Bez autora
Jan 26 2017

INTERA Tehnološki Park u Mostaru organizira završnu konferenciju CityOS programa koja će se održati u četvrtak, 26. januara u prostorijama INTERA-e u 13 sati. Naglasak CityOS programa je na poljoprivrednom sektoru, odnosno rješavanju stvarnih problema s kojima se susreću hercegovačka poduzeća.Na završnoj konferenciji mladi grada Mostara predstavit će dva funkcionalna rješenja na kojima su radili u proteklom razdoblju. Jedan tim razvio je rješenje senzorike za mjerenje vlažnosti tla na tri razine za poduzeće Hepok d.d., a drugi modul praćenja učinkovitosti radnika korištenjem barkoda za poduzeće Hercegovinalijek d.o.o.

Mladi Mostara predstavit će rješenja za hercegovačka poduzećaINTERA Tehnološki Park u Mostaru organizira završnu konferenciju CityOS programa koja će se održati u četvrtak, 26. januara u prostorijama INTERA-e u 13 sati.

Naglasak CityOS programa je na poljoprivrednom sektoru, odnosno rješavanju stvarnih problema s kojima se susreću hercegovačka poduzeća.

Na završnoj konferenciji mladi grada Mostara predstavit će dva funkcionalna rješenja na kojima su radili u proteklom razdoblju.

Jedan tim razvio je rješenje senzorike za mjerenje vlažnosti tla na tri razine za poduzeće Hepok d.d., a drugi modul praćenja učinkovitosti radnika korištenjem barkoda za poduzeće Hercegovinalijek d.o.o.

INTERA TP ovaj je program organizirala u suradnji s CityOS Foundation-om uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Grada Mostara, priopćeno je iz INTERA-e.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik