Agarval preuzima Krajina osiguranje

Bez autora
Jan 18 2017

Agencija za osiguranje RS ukinuće vanrednu upravu u banjalučkom "Krajina osiguranju" 20. januara, nakon čega će ovo društvo preuzeti stari Upravni odbor na čijem čelu se nalazi većinski akcionar Naven Agarval. Iako su akcionari na čelu sa Investiciono-razvojnom bankom RS najavili da će tražiti održavanje vanredne sjednice Skupštine akcionara na kojoj bi bili formirani novi organi upravljanja ovog društva, od toga, barem za sada, neće biti ništa, jer vanredni upravnik nema zakonska ovlašćenja da sazove Skupštinu akcionara.

Agarval preuzima Krajina osiguranjeAgencija za osiguranje RS ukinuće vanrednu upravu u banjalučkom "Krajina osiguranju" 20. januara, nakon čega će ovo društvo preuzeti stari Upravni odbor na čijem čelu se nalazi većinski akcionar Naven Agarval.

Iako su akcionari na čelu sa Investiciono-razvojnom bankom RS najavili da će tražiti održavanje vanredne sjednice Skupštine akcionara na kojoj bi bili formirani novi organi upravljanja ovog društva, od toga, barem za sada, neće biti ništa, jer vanredni upravnik nema zakonska ovlašćenja da sazove Skupštinu akcionara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik