Nova kineska atrakcija: Plutajuće šetalište od 50 kilometara

Bez autora
Jan 18 2017

Kako bi privukli turiste, Kinezi iz severozapadne provincije Guidžo postavili su na reci Hongšui ogromno plutajuće šetalište. Prostor je dug čak 50 kilometara i pokriva površinu od 54.000 kvadratnih metara. Šetalište je ukrašeno drvećem i hiljadama šarenih lampi kako bi posetioce tokom večeri dočekao lajt šou.Fotografišemo se otkako smo stigli. Snimili smo i video za svoje prijatelje - mnogi žele da dođu i vide ovo mesto, kazao je Vang Panpan, jedan od turista koji su stigli iz Pekinga. Plutajuća platforma opremljena je i zabavnim sadržajima, a tu su i zabavljači koji čine sve da gostima poseta ostane nezaboravna.

Nova kineska atrakcija: Plutajuće šetalište od 50 kilometaraKako bi privukli turiste, Kinezi iz severozapadne provincije Guidžo postavili su na reci Hongšui ogromno plutajuće šetalište.

Prostor je dug čak 50 kilometara i pokriva površinu od 54.000 kvadratnih metara.

Šetalište je ukrašeno drvećem i hiljadama šarenih lampi kako bi posetioce tokom večeri dočekao lajt šou.

"Fotografišemo se otkako smo stigli. Snimili smo i video za svoje prijatelje - mnogi žele da dođu i vide ovo mesto", kazao je Vang Panpan, jedan od turista koji su stigli iz Pekinga.

Plutajuća platforma opremljena je i zabavnim sadržajima, a tu su i zabavljači koji čine sve da gostima poseta ostane nezaboravna.

U ovom delu Kine promoviše se zimski turizam jer je prosečna temperatura vazduha viša nego u drugim delovima provincije.

Plutajućim šetalištem od 1. januara prošetalo je više od 60.000 turista.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik