Šećeranu nude upola cijene

Bez autora
Jan 19 2017

Druga licitacija za prodaju imovine bijeljinske "Šećerane", koja je ponuđena za 16,5 miliona maraka, juče je propala jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Stečajni upravnik ovog preduzeća Lazo Đurđević rekao je da se na licitaciji nije pojavio nijedan zainteresovani kupac. Prvi pokušaj prodaje nekadašnjeg bijeljinskog giganta održan je polovinom prošlog mjeseca, kada je imovina ponuđena za 23,74 miliona maraka. Pošto ni sada nije bilo zainteresovanih kupaca, odlučeno je da bude raspisana treća licitacija, a vrijednost imovine smanjena je za 50 odsto, odnosno na nešto više od 11 miliona KM, kazao je Đurđević.

Šećeranu nude upola cijeneDruga licitacija za prodaju imovine bijeljinske "Šećerane", koja je ponuđena za 16,5 miliona maraka, juče je propala jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Stečajni upravnik ovog preduzeća Lazo Đurđević rekao je da se na licitaciji nije pojavio nijedan zainteresovani kupac.

Prvi pokušaj prodaje nekadašnjeg bijeljinskog giganta održan je polovinom prošlog mjeseca, kada je imovina ponuđena za 23,74 miliona maraka.

- Pošto ni sada nije bilo zainteresovanih kupaca, odlučeno je da bude raspisana treća licitacija, a vrijednost imovine smanjena je za 50 odsto, odnosno na nešto više od 11 miliona KM - kazao je Đurđević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik