Unapređenje saradnje sa Kazahstanom u oblasti ekonomije

Bez autora
Jan 19 2017

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i nerezidencijalni ambasador Kazahstana u Srbiji, sa sedištem u Budimpešti, Nurbah Rustemov razmatrali su danas aktuelna bilateralna pitanja i mogućnosti za unapređenje odnosa, pre svega u oblasti ekonomije. Dačić je tokom susreta ukazao na značaj poseta predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva Srbiji i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića Kazahstanu, s obzirom na to da one pokazuju dobre odnose i saradnju dveju zemalja. On je takođe ocenio da su odnosi Srbije i Kazahstana dobri i bez otvorenih pitanja, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Unapređenje saradnje sa Kazahstanom u oblasti ekonomijePrvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i nerezidencijalni ambasador Kazahstana u Srbiji, sa sedištem u Budimpešti, Nurbah Rustemov razmatrali su danas aktuelna bilateralna pitanja i mogućnosti za unapređenje odnosa, pre svega u oblasti ekonomije.

Dačić je tokom susreta ukazao na značaj poseta predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva Srbiji i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića Kazahstanu, s obzirom na to da one pokazuju dobre odnose i saradnju dveju zemalja.

On je takođe ocenio da su odnosi Srbije i Kazahstana dobri i bez otvorenih pitanja, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik