Međunarodni dani energetike i investicija 2017

Bez autora
Mar 02 2017

Centralno evropski forum za razvoj CEDEF, Novosadski sajam i Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj APV organizuju po šesti put Međunarodne dane energetike i investicija 2017, koji će se održati 2. i 3. marta 2017. godine u Novom Sadu.Biće zastupljene sve najaktuelnije teme iz oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, građevinarstva i zaštite životne sredine. Cilj je obezbediti mesto za predstavljane projekata i pronalaženje adekvatnih finansijskih i stručnih partnera za njihovu realizaciju.

Međunarodni dani energetike i investicija 2017Centralno evropski forum za razvoj CEDEF, Novosadski sajam i Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj APV organizuju po šesti put Međunarodne dane energetike i investicija 2017, koji će se održati 2. i 3. marta 2017. godine u Novom Sadu.

Biće zastupljene sve najaktuelnije teme iz oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, građevinarstva i zaštite životne sredine. Cilj je obezbediti mesto za predstavljane projekata i pronalaženje adekvatnih finansijskih i stručnih partnera za njihovu realizaciju.

Oblasti koje će biti obuhvaćene ove godine su:
- Energetika
- Investicije
- Klimatske promene
- Građevinarstvo

Međunarodni dani energetike i investicija okupiće preko 2000 eksperata - predstavnika vlada, lokalnih samouprava, relevantnih međunarodnih i domaćih finansijskih i razvojnih institucija i organizacija, privrednih subjekata, medija u oblasti energetskog i građevinskog sektora i drugih gostiju, sa ciljem da se podstaknu investiranja u energetski i građevinski sektor, industrijske parkove, izgradnju prečistača otpadnih voda, stimuliše veće korišćenje obnovljivih izvora energije, ESCO ugovora i javno privatnih partnerstva, primenu mera energetske efikasnosti kao i povećanje svesti o klimatskim promenama u Srbiji i regionu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik