Austrijanci povećali udjel u Intereuropi FLG na 74%

Bez autora
Feb 20 2017

Austrijski Rail Cargo Logistics je prije nekloliko dana od Intereurope otkupio 24-postotni vlasnički udjel u kompaniji Intereuropa FLG. Tako su Austrijanci došli do vlasničkog udjela od 74 posto. Prema prvoitnim planovima, u Intereuropi su razmatrali prodaju svog cijelog udjela, odnosno 50 posto Intereurope FLG. Ipak, zbog utjecaja na njihovo poslovanje odlučili su zadržati kontrolni udjel. Polovični vlasnički udjel Austrijanci su u Intereuropi FLG kupili još 2006. godine, samo nekoliko mjeseci nakon uspostave kompanije. I dok podaci o poslovanju za prošlu godinu nisu poznati, Intereuropa FLTG je 2015. godine ostvarila 11 milijuna eura prihoda od prodaje i 68.000 eura čiste dobiti.

Austrijanci povećali udjel u Intereuropi FLG na 74%Austrijski Rail Cargo Logistics je prije nekloliko dana od Intereurope otkupio 24-postotni vlasnički udjel u kompaniji Intereuropa FLG.

Tako su Austrijanci došli do vlasničkog udjela od 74 posto. Na upit ljubljanskog Dnevnika o tome zašto su se odlučili na prodaju udjela, u Inttereuropi nisu željelki odgovoriti.

Prema prvoitnim planovima, u Intereuropi su razmatrali prodaju svog cijelog udjela, odnosno 50 posto Intereurope FLG. Ipak, zbog utjecaja na njihovo poslovanje odlučili su zadržati kontrolni udjel.

Polovični vlasnički udjel Austrijanci su u Intereuropi FLG kupili još 2006. godine, samo nekoliko mjeseci nakon uspostave kompanije.

I dok podaci o poslovanju za prošlu godinu nisu poznati, Intereuropa FLTG je 2015. godine ostvarila 11 milijuna eura prihoda od prodaje i 68.000 eura čiste dobiti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik