TOB najavljuje nagradnu igru „Upoznajte Beograd“

Bez autora
Feb 21 2017

U susret 39. Beogradskom sajmu turizma koji će se održati od 23. do 26. februara, Turistička organizacija Beograda najavljuje #Go Belgrade nagradnu igru „Upoznajte beograd“.Posetioci štanda Turističke organizacije Beograda će imati priliku da odgovaraju na pitanja o Beogradu, a tačnim odgovorima će steći mogućnost za osvajanje nagrada koje se odnose na najpopularnije programe razgledanja grada...

TOB najavljuje nagradnu igru „Upoznajte Beograd“.U susret 39. Beogradskom sajmu turizma koji će se održati od 23. do 26. februara, Turistička organizacija Beograda najavljuje #Go Belgrade nagradnu igru „UPOZNAJTE BEOGRAD“.

Posetioci štanda Turističke organizacije Beograda će imati priliku da odgovaraju na pitanja o Beogradu, a tačnim odgovorima će steći mogućnost za osvajanje nagrada koje se odnose na najpopularnije programe razgledanja grada.

Prva nagrada: Panoramski let helikopterom

Prepustite se čarima letenja i lepotama Beograda iz potpuno drugačije perspektive! Ture helikopterom se organizuju u trajanju od 15, 30 i 60 minuta, sa polaskom iz Dobanovaca. Letovi se obavljaju helikopterima tipa Robinson R44, sa kapacitetom do tri putnika. Na sajmu će biti izložen i helikopter koji će posetioci moći da fotografišu, ali i da se bliže upoznaju sa njegovim tehničkim karakteristikama. Sve informacije o novom programu razgledanja Beograda iz helikoptera biće na raspolaganju na štandu TOB.

Druga nagrada: Viteški pohod srednjovekovnim bojnim brodom Slavjana

Beogradskim rekama plovi brod Slavjana, verna replika ruskog srednjovekovnog broda. Bojni brod Slavjana napravljen je u Rusiji, odakle je krenuo na put dug 7.000 kilometara. Onda, kao u bajci, prešao je sedam mora i osam država i stigao u Beograd, kao dar ruskih vitezova svojim pobratimima iz viteškog udruženja Svibor. Krstarenje ovom lađom, uz viteški performans, svojevrstan je spektakl za Beograđane i turiste koji posećuju Beograd.

Treća nagrada: Panoramsko razgledanje grada otvorenim autobusom

Tura Beograd vaš domaćin je tura razgledanja grada iz otvorenog turističkog autobusa za panoramsko razgledanje grada, kapaciteta 90 mesta, opremljen audio-vodičem na pet jezika: srpski, engleski, francuski, nemački i ruski. Tura razgledanja grada otvorenim autobusom u organizaciji autobuskog prevoznika BS Tours-a traje 70 minuta i na jedinstven način prikazuje najznačajnije lokalitete Beograda.

Tura razgledanja Beograda otvorenim autobusom saobraćajnog prevoznika Lasta nudi turistima i Beograđanima da putem audio vodiča na osam svetskih jezika saznaju zanimljive informacije o srpskoj prestonici i njenoj bogatoj istoriji. Pored vožnje gradskim jezgrom, vikendima će posetioci moći da uživaju i u vožnji do Avalskog tornja. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.

Nagradna igra se realizuje u saradnji sa: Balkan Helicopters, Srpsko viteško borenje SVIBOR, BS Tours, SP Lasta. Nagrade se mogu iskoristiti po početku sezone navedenih programa razgledanja.

Učestvujete u #GoBELGRADE nagradnoj igri i upoznate Beograd na potpuno nov i drugačiji način!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik