Konferencija o društvenom poduzetništvu

Bez autora
Feb 24 2017

Udruženje za promociju kontrolinga iz Banje Luke i Fondacija Mozaik iz Sarajeva organizuju prvu Konferenciju o društvenom poduzetništvu, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine, gospodina Mladena Ivanića.Konferencija o društvenom poduzetništvu će okupiti vodeće stručnjake iz oblasti društvene ekonomije, predstavnike vladajućih struktura i ambasada, kao i društvene poduzetnike i medije, a sve s ciljem razmjene iskustava i rezultata istraživanja na ovom polju.

Konferencija o društvenom poduzetništvuUdruženje za promociju kontrolinga iz Banje Luke i Fondacija Mozaik iz Sarajeva organizuju prvu Konferenciju o društvenom poduzetništvu, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine, gospodina Mladena Ivanića.

Konferencija o društvenom poduzetništvu će okupiti vodeće stručnjake iz oblasti društvene ekonomije, predstavnike vladajućih struktura i ambasada, kao i društvene poduzetnike i medije, a sve s ciljem razmjene iskustava i rezultata istraživanja na ovom polju. Ova konferencija predstavlja i priliku za prezentovanje trendova, principa, te potencijalnih legislativnih rješenja za razvoj društvenog poduzetništva u Bosni i Hercegovini.

Konferencija će se održati 24. februara 2017. godine, u Hotelu Europe u Sarajevu, sa početkom u 11 sati, gdje će Predsjedavajući Predsjedništva, Mladen Ivanić uvodnim izlaganjem otvoriti konferenciju.

U okviru Konferencije o društvenom poduzetništvu bit će upriličena i panel diskusija na temu „Socijalna / društvena preduzeća – primjeri rada i problematika” na kojoj će učestvovati predstavnici šest društvenih biznisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik