Sve veće interesovanje kineskih distributera za vina Plantaža

Bez autora
Feb 22 2017

Kompanija “13. Jul Plantaže” i kineska kompanije Sichuan Road and Bridge Group Corporation - SRBG potpisali su, na prigodnoj svečanosti održanoj u vinskom podrumu Šipčanik, Ugovor o međusobnoj poslovnoj saradnju. Povodom potpisivanja Ugovora, Verica Maraš, Izvršna direktorica Plantaža, kazala je da Kompanija ovim partnerstvom proširuje distribucija svojih vina na nove kineske provincije, pa će kompanija SRBG distribuirati vina Plantaža u Sichuanu i okolnim regijama. Raduje činjenica da je iz godine u godinu sve veće interesovanje za premium i ultrapremium segmentom vina Plantaža na kineskom tržištu, koje je trenutno među 4 najznačajnija izvozna tržišta naše kompanije, zaključuje Maraš. Zbog svog decenijama dokazanog i prepoznatog kvaliteta vina Plantaža su sve traženija kako na izbirljivom evropskom tako i drugim svjetskim tržištima. Stoga, ne čudi da se vina prodaju u preko 35 zemalja širom svijeta, što Plantaže svrstava među 9 svjetskih kompanija sa tolikom disperzijom tržišta.

Sve veće interesovanje kineskih distributera za vina PlantažaKompanija “13. Jul Plantaže” i kineska kompanije Sichuan Road and Bridge Group Corporation - SRBG potpisali su, na prigodnoj svečanosti održanoj u vinskom podrumu Šipčanik, Ugovor o međusobnoj poslovnoj saradnju.

Povodom potpisivanja Ugovora, Verica Maraš, Izvršna direktorica Plantaža, kazala je da Kompanija ovim partnerstvom proširuje distribucija svojih vina na nove kineske provincije, pa će kompanija SRBG distribuirati vina Plantaža u Sichuanu i okolnim regijama.

“Raduje činjenica da je iz godine u godinu sve veće interesovanje za premium i ultrapremium segmentom vina Plantaža na kineskom tržištu, koje je trenutno među 4 najznačajnija izvozna tržišta naše kompanije” – zaključuje Maraš.

Zbog svog decenijama dokazanog i prepoznatog kvaliteta vina Plantaža su sve traženija kako na izbirljivom evropskom tako i drugim svjetskim tržištima. Stoga, ne čudi da se vina prodaju u preko 35 zemalja širom svijeta, što Plantaže svrstava među 9 svjetskih kompanija sa tolikom disperzijom tržišta.

Na kineskom trzistu Plantaze biljeze brzi rast prodaje o cemu govori podatak da je u odnosu na 2013. godinu, 2014-te izvoz vina Plantaza gotovo dupliran, a u odnosu na istu godinu prosle i pretprosle godine izvoz je porastao za cak 300%.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik