RAS raspisuje programe podrške preduzetništvu

Bez autora
Mar 05 2017

Vršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije (RAS) Željko Sertić najavio je danas da ta agencija raspisuje osam programa podrške preduzetništvu bespovratnim sredstvima u okviru kampanje "Kreiraj život. Izaberi podršku za uspeh".Sertić je objasnio da je reč o programima podrške mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima, a nudi se do 70 odsto bespovratnih sredstava za početnike, do 50 odsto za postojeće firme i do 60 odsto za organizacije i institucije.

RAS raspisuje programe podrške preduzetništvuVršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije (RAS) Željko Sertić najavio je danas da ta agencija raspisuje osam programa podrške preduzetništvu bespovratnim sredstvima u okviru kampanje "Kreiraj život. Izaberi podršku za uspeh".

Sertić je objasnio da je reč o programima podrške mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima, a nudi se do 70 odsto bespovratnih sredstava za početnike, do 50 odsto za postojeće firme i do 60 odsto za organizacije i institucije.

U okviru kampanje "Kreiraj život. Izaberi podršku za uspeh", u ponudi je osam programskih paketa, od kojih će prvih šest biti dostupni već od ponedeljka, 6. marta, ukazao je on.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik