Otvaranje hotela "Berane" 1. maja

Bez autora
Mar 06 2017

Nakon više od deset godina, hotel "Berane" ponovo će početi da radi 1. maja. U rekonstrukciju hotela, koji će imati sve sadržaje, investitor je uložio tri i po miliona eura, a za početak zaposliće između 40 i 50 radnika. Rekonstrukcija hotela "Berane" privodi se kraju, iako sve bude išlo po planu prve goste primiće u maju, do kada će biti završena prva faza. Završeni zanatski radovi se izvode, a ukupna investicija bi trebalo da bude oko 3.500.000 eura, saopštio je investitor i vlasnik kompanije "Beton grupa Popović", u čijem sastavu će poslovati hotel, Aleksandar Popović. Hotel će raspolagati sa 80 ležajeva i svim pratećim sadržajima i ambijentalno će biti prilagođen prostoru za koji su Beranci posebno vezani.

Otvaranje hotela "Berane" 1. majaNakon više od deset godina, hotel "Berane" ponovo će početi da radi 1. maja. U rekonstrukciju hotela, koji će imati sve sadržaje, investitor je uložio tri i po miliona eura, a za početak zaposliće između 40 i 50 radnika.

Rekonstrukcija hotela "Berane" privodi se kraju, iako sve bude išlo po planu prve goste primiće u maju, do kada će biti završena prva faza.

"Završeni zanatski radovi se izvode, a ukupna investicija bi trebalo da bude oko 3.500.000 eura", saopštio je investitor i vlasnik kompanije "Beton grupa Popović", u čijem sastavu će poslovati hotel, Aleksandar Popović.

Hotel će raspolagati sa 80 ležajeva i svim pratećim sadržajima i ambijentalno će biti prilagođen prostoru za koji su Beranci posebno vezani.

"Objekat će, između sotalog, imati hotelsku terasu, čuvenu baštu hotela "Berane", a imaće i kongresnu salu sa preko 500 mjesta. U nekoj drugoj fazi imaćemo i spa centar sa bazenom, saunom i turskim kupatilom. Imaćemo i sportskih terena, tako da ćemo moži da primimo sportske ekipe na pripreme", kazao je Popović.

On vjeruje da će pokretanje hotela omogućiti dinamičniji privredni razvoj grada i sjevera u cjelini.

"Planiramo da otvorimo u toj prvoj fazi nekih 40-50 radnih mjesta, da damo jedan dodatni impuls razvoju i Berana i sjevera Crne Gore", istakao je Popović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik