Konkurs za izvođače obuka na programu prekvalifikacija u IT sektoru

Bez autora
Mar 08 2017

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije uputilo je danas poziv zainteresovanima za izvođenje obuka u okviru projekta za prekvalifikacije u IT sektoru da se prijave na javni poziv koji organizuje i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP). Prijave se mogu poslati najkasnije do 21. marta, a detalji konkursa dostupni su na veb-stranici UNDP-a u Srbiji www.rs.undp.org u sekciji Nabavke. Na konkurs se mogu prijaviti sve nevladine organizacije, instituti, klasteri, obrazovne institucije i preduzeća. Svi prijavljeni izvođači obuka biće rangirani na osnovu sledećih kriterijuma: iskustvo u neformalnim i formalnim obukama, metodologija koja osigurava zapošljivost u predviđenim rokovima, stručnost lica koja će voditi obuku i posedovanje adekvatne infrastrukture za održavanje obuka.

Konkurs za izvođače obuka na programu prekvalifikacija u IT sektoruMinistarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije uputilo je danas poziv zainteresovanima za izvođenje obuka u okviru projekta za prekvalifikacije u IT sektoru da se prijave na javni poziv koji organizuje i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP).

Prijave se mogu poslati najkasnije do 21. marta, a detalji konkursa dostupni su na veb-stranici UNDP-a u Srbiji www.rs.undp.org u sekciji Nabavke.

Na konkurs se mogu prijaviti sve nevladine organizacije, instituti, klasteri, obrazovne institucije i preduzeća.

Svi prijavljeni izvođači obuka biće rangirani na osnovu sledećih kriterijuma: iskustvo u neformalnim i formalnim obukama, metodologija koja osigurava zapošljivost u predviđenim rokovima, stručnost lica koja će voditi obuku i posedovanje adekvatne infrastrukture za održavanje obuka.

Kako bi se obezbedilo da program ne bude monopolizovan, svaki pružalac obuka moći će da licitira za maksimalno 25 mesta, ili za ukupne budžetske troškove podrške do 40 hiljada evra, bez obzira na broj obučenih polaznika.

Pri odabiru izvođača obuka, posebna pažnja biće posvećena tome da pružaoci obuka budu iz svih regiona Srbije kako bi učesnici imali iste šanse da dobiju obuku, bez obzira na to odakle dolaze, navodi se u saopštenju Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik