RAS nagrađuje najbolju investicionu ideju, rok 31. mart

Bez autora
Mar 13 2017

Razvojna agencija Srbije nagrađuje najbolju investicionu ideju, a rok za prijavu na konkurs je 31. mart, izjavio je direktor te agencije Željko Sertić. Na konkurs namenjen studentima sa zadatkom da kreiraju ideje o svojim regionima, a koji je raspisan u decembru prošle godine, već se javio veliki broj fakulteta, naveo je Sertić.Nagrađujemo najbolju investicionu ideju. Želimo da omogućimo svim kategorijama studenata, bez obzira da li se školuju u Beogradu, Nišu, Novom Sadu ili Kragujevcu da nešto naprave za rodni kraj. Oni najbolje znaju šta su potrebe mesta iz kojeg dolaze, rekao je Sertić.

RAS nagrađuje najbolju investicionu ideju, rok 31. martRazvojna agencija Srbije nagrađuje najbolju investicionu ideju, a rok za prijavu na konkurs je 31. mart, izjavio je direktor te agencije Željko Sertić.

Na konkurs namenjen studentima sa zadatkom da kreiraju ideje o svojim regionima, a koji je raspisan u decembru prošle godine, već se javio veliki broj fakulteta, naveo je Sertić.

"Nagrađujemo najbolju investicionu ideju. Želimo da omogućimo svim kategorijama studenata, bez obzira da li se školuju u Beogradu, Nišu, Novom Sadu ili Kragujevcu da nešto naprave za rodni kraj. Oni najbolje znaju šta su potrebe mesta iz kojeg dolaze", rekao je Sertić Tanjugu.

RAS, kaže Sertić, želi da uključi akademsku zajednicu u sve buduće projekte, koje će društvo imati, ne samo u pretpristupnim aktivnostima nego i kada Srbija postane članica EU.

"S druge strane, želeli smo da profesori, odnosno mentori pomognu svojim studentima u definisanju, ne samo ciljeva određenog programa, već i da im svojim iskustvom i znanjem pomognu u oblikovanju ideja", naveo je Sertić.

Direktor RAS-a podseća da će konkurs biti otvoren do 31. marta i veruje da će on biti uspešno završen.

Kaže da će se ta agencija potruditi da veći deo radova, koji bude imao ekonomsku održivost, učini realističnim i sprovede ih u praksi kroz druge programe RAS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik