Mercator: Redovno plaćamo sve obaveze

Bez autora
Mar 16 2017

Predsednik Uprave Mercator grupe Toni Balažić izjavio je da ta kompanija u skladu sa kreditnim ugovorima koji važe sve do 2020. godine sama upravlja svojim novčanim tokovima i da redovno ispunjava sve obaveze. Mercator redovno plaća sve svoje financijske obaveze prema državi, zaposlenima i dobavljačima, a posljednje tri godine čak su i skraćeni rokovi plaćanja dobavljačima, rekao je Balažić novinarima, objavio je Mercator. On je istakao da Mercator grupa želi da stvara još bolje rezultate, jer će tako kompanija biti još bolja. Mercator sada posluje stabilno, redovno plaća sve svoje obaveze i naravno čini sve da tako ostane i u budućnosti, kazao je Balažić.

Mercator: Redovno plaćamo sve obavezePredsednik Uprave Mercator grupe Toni Balažić izjavio je da ta kompanija u skladu sa kreditnim ugovorima koji važe sve do 2020. godine sama upravlja svojim novčanim tokovima i da redovno ispunjava sve obaveze.

"Mercator redovno plaća sve svoje financijske obaveze prema državi, zaposlenima i dobavljačima, a posljednje tri godine čak su i skraćeni rokovi plaćanja dobavljačima", rekao je Balažić novinarima, objavio je Mercator.

On je istakao da Mercator grupa želi da stvara još bolje rezultate, jer će tako kompanija biti još bolja.

"Mercator sada posluje stabilno, redovno plaća sve svoje obaveze i naravno čini sve da tako ostane i u budućnosti", kazao je Balažić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik