Traži se strateško rješenje za Jahorinu

Bez autora
Mar 21 2017

Ministar trgovine i turizma RS Predrag Gluhaković kazao je da Vlada aktivno radi na pronalaženju strateškog rješenja za Olimpijski centar "Jahorina". Hitno treba riješiti i pitanje imovine u ovom centru, a novi menadžment, Vlada, ministarstvo i lokalna zajednica žele da pronađu sigurnog ulagača, kazao je Gluhaković.Dodao je i da je pokrenuta izrada novog master plana "Jahorina", jer je prethodni bio preambiciozan, od čega nije realizovano ni deset odsto.

Traži se strateško rješenje za JahorinuMinistar trgovine i turizma RS Predrag Gluhaković kazao je da Vlada aktivno radi na pronalaženju strateškog rješenja za Olimpijski centar "Jahorina".

- Hitno treba riješiti i pitanje imovine u ovom centru, a novi menadžment, Vlada, ministarstvo i lokalna zajednica žele da pronađu sigurnog ulagača - kazao je Gluhaković.

Dodao je i da je pokrenuta izrada novog master plana "Jahorina", jer je prethodni bio preambiciozan, od čega nije realizovano ni deset odsto.

- Francuska ambasada u BiH ponudila je da najuticajnija francuska firma koja se bavi planinskim turizmom uradi projekat za Jahorinu - naveo je Gluhaković.

Direktor OC "Jahorina" Goran Brčkalović kaže da je ova sezona među top pet sa 125.000 skijaša i milion prolaza na vertikalnom transportu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik