Telekom Slovenije: Predložena dividenda od 5 eura

Bez autora
Mar 22 2017

Dioničari Telekoma Slovenije će na sjednici skupština u petak 21. travnja odlučivati i o raspodjeli dobiti. Predložena dividenda je pet eura bruto po dionici. to bi značilo da će se za dividendu isplatiti gotovo cjelokupna lanjska dobit Telekoma Slovenije od 32,86 milijuna eura. Pravo na dividendu imat će dioničari koji su u knjigu dioničara upisani zaključno s 19. srpnja. Dividenda će biti isplaćena 20. srpnja. Ovakva dividenda bila bi u skladu s očekivanjima analitičara, a što bi trenutno davalo dividendni prinos od vrlo dobrih 5,8 posto. I lani je Telekom isplatio takvu dividendu.

Telekom Slovenije: Predložena dividenda od 5 euraDioničari Telekoma Slovenije će na sjednici skupština u petak 21. travnja odlučivati i o raspodjeli dobiti.

Predložena dividenda je pet eura bruto po dionici. to bi značilo da će se za dividendu isplatiti gotovo cjelokupna lanjska dobit Telekoma Slovenije (LJSE:TLSG) od 32,86 milijuna eura.

Pravo na dividendu imat će dioničari koji su u knjigu dioničara upisani zaključno s 19. srpnja. Dividenda će biti isplaćena 20. srpnja.

Ovakva dividenda bila bi u skladu s očekivanjima analitičara, a što bi trenutno davalo dividendni prinos od vrlo dobrih 5,8 posto. I lani je Telekom isplatio takvu dividendu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik