Prva konferencija za razvoj softverske industrije u BiH

Bez autora
Apr 25 2017

S ciljem predstavljanja i promocije ogromnog potencijala kojim raspolaže domaća softverska industrija, Ministarstvo komunikacija i prometa BiH, u saradnji s BIT Alijansom, organizira “Prvu konferenciju za razvoj softverske industrije u Bosni i Hercegovini”.Konferencija će se održati 25. aprila 2017. godine u zgradi Parlamenta BiH u Sarajevu. Učesnici i gosti Konferencije bit će predstavnici softverske industrije u BiH, institucija vlasti u BiH sa svih nivoa, predstavnici međunarodnih institucija i organizacija u BiH, obrazovnih institucija, te nevladinog sektora.

Prva konferencija za razvoj softverske industrije u BiHS ciljem predstavljanja i promocije ogromnog potencijala kojim raspolaže domaća softverska industrija, Ministarstvo komunikacija i prometa BiH, u saradnji s BIT Alijansom, organizira “Prvu konferenciju za razvoj softverske industrije u Bosni i Hercegovini”.

Konferencija će se održati 25. aprila 2017. godine u zgradi Parlamenta BiH u Sarajevu.

Učesnici i gosti Konferencije bit će predstavnici softverske industrije u BiH, institucija vlasti u BiH sa svih nivoa, predstavnici međunarodnih institucija i organizacija u BiH, obrazovnih institucija, te nevladinog sektora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik