Besplatni sadržaji za pokretanje biznisa

Bez autora
Apr 06 2017

Biznis inkubator i Inovativni centar ponudiće građanima Cetinja besplatno sve sadržaje koji su im potrebni za pokretanje start up biznisa, kao i brojne edukativne aktivnosti u cilju kvalitetnijeg razvoja ideja, saopštio je gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović. Ideja Biznis inkubatora i Inovacionog centra zasnovana je na konceptu zelene gradnje i upotrebe modernih tehnologija koje će osigurati samoodrživost i niske troškove funkcionisanja svih njegovih korisnika, kazao je Bogdanović prilikom obilaska radova na adaptaciji objekta za potrebe uspostavljanja Biznis inkubatora na prostoru nekadašnje fabrike Košuta. Kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, Bogdanović se upoznao sa aktuelnim radovima na adaptaciji objekta, koji se realizuje uz podršku Vlade i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori (UNDP), čija vrijednost iznosi više od 500 hiljada eura. Projektom je planirano izvođenje fasaderskih radova, zamjena kompletne bravarije i sanacija krova u vidu demontaže starog i montaže novog. Do sada je završena demontaža krova i postojeće bravarije, pri čemu će narednih dana uslijediti fasaderski radovi, navodi se u saopštenju.

Besplatni sadržaji za pokretanje biznisaBiznis inkubator i Inovativni centar ponudiće građanima Cetinja besplatno sve sadržaje koji su im potrebni za pokretanje start up biznisa, kao i brojne edukativne aktivnosti u cilju kvalitetnijeg razvoja ideja, saopštio je gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović.

"Ideja Biznis inkubatora i Inovacionog centra zasnovana je na konceptu zelene gradnje i upotrebe modernih tehnologija koje će osigurati samoodrživost i niske troškove funkcionisanja svih njegovih korisnika", kazao je Bogdanović prilikom obilaska radova na adaptaciji objekta za potrebe uspostavljanja Biznis inkubatora na prostoru nekadašnje fabrike Košuta.

Kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, Bogdanović se upoznao sa aktuelnim radovima na adaptaciji objekta, koji se realizuje uz podršku Vlade i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori (UNDP), čija vrijednost iznosi više od 500 hiljada eura.

"Projektom je planirano izvođenje fasaderskih radova, zamjena kompletne bravarije i sanacija krova u vidu demontaže starog i montaže novog. Do sada je završena demontaža krova i postojeće bravarije, pri čemu će narednih dana uslijediti fasaderski radovi", navodi se u saopštenju.

Bogdanović je ocijenio da se radi o izuzetno vrijednom projektu, koji će biti ključni impuls razvoju preduzetništva, mikro i malog biznisa, kako u oblasti usluga, tako i u proizvodnom segmentu.

Prijestonica Cetinje uspostavila je poslovnu zonu na prostoru nekadašnje fabrike Košuta, u okviru koje će četiri cetinjska privrednika uspostaviti privredne sadržaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik