Preston kupio Beohemiju-Inhem za 2,5 milijarde dinara

Bez autora
Apr 09 2017

Vlasnik kompanije Preston iz Novog Sada Davor Milićević kupio je kao jedini ponuđač Beohemiju-Inhem u stečaju po početnoj ceni od 2,5 milijardi dinara. Milićević je rekao da će prihodi kompanije Preston, koju čine četiri firme, kupovinom Beohemije-Inhem biti uvećani za 100 miliona EUR godišnje. Kako je naveo, Preston je do sada imao sto zaposlenih, a bojazni nema za oko 400 radnika Beohemije jer je napravljena dobra analiza tržišta, a u planu je i povećanje prodaje u ovoj godini za 35%. Imovinu firme Beohemija-Inhem činili su registrovani žigovi – “duel”, “duel jorgovan”, “duel totalno čisto” i “deus”, kao i građevinski objekti u Zrenjaninu među kojima su magacini, skladišta, proizvodni objekti, nova fabrika tečnih deterdženata.

Preston kupio Beohemiju-Inhem za 2,5 milijarde dinaraVlasnik kompanije Preston iz Novog Sada Davor Milićević kupio je kao jedini ponuđač Beohemiju-Inhem u stečaju po početnoj ceni od 2,5 milijardi dinara.

Milićević je rekao da će prihodi kompanije Preston, koju čine četiri firme, kupovinom Beohemije-Inhem biti uvećani za 100 miliona EUR godišnje. Kako je naveo, Preston je do sada imao sto zaposlenih, a bojazni nema za oko 400 radnika Beohemije jer je napravljena dobra analiza tržišta, a u planu je i povećanje prodaje u ovoj godini za 35%.

Imovinu firme Beohemija-Inhem činili su registrovani žigovi – “duel”, “duel jorgovan”, “duel totalno čisto” i “deus”, kao i građevinski objekti u Zrenjaninu među kojima su magacini, skladišta, proizvodni objekti, nova fabrika tečnih deterdženata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik