IT konferencija - JAGODROM

Bez autora
May 13 2017

U Jagodini se 13. maja 2017. godine održava IT konferencija - JAGODROM, koju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.Projekat JAGODROM je konferencija namenjena kako malim privrednicima, tako i velikim kompanijama koje žele da unaprede svoje poslovanje, a cilj nam je da probudimo svest o značaju kotiranja na internetu. Akcenat će biti na unapređenju kvaliteta poslovanja firme, kroz maksimalno korišćenje sopstvenih potencijala na internetu.

JAGODROMU Jagodini se 13. maja 2017. godine održava IT konferencija - JAGODROM, koju organizuje udruženje SmileCode u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Projekat JAGODROM je konferencija namenjena kako malim privrednicima, tako i velikim kompanijama koje žele da unaprede svoje poslovanje, a cilj nam je da probudimo svest o značaju kotiranja na internetu. Akcenat će biti na unapređenju kvaliteta poslovanja firme, kroz maksimalno korišćenje sopstvenih potencijala na internetu.

Teme koje će biti pokrivene su:

- Nastup kompanije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i druge…)
- Blog – kako da privučete više klijenata korisnim tekstovima?
- Online prodaja
- Email marketing
- Google pozicioniranje
- SMS marketing
- Reklamiranje za Google i Facebook
- Pravne začkoljice kod online prodaje
- Budućnost digitalnog marketinga

Vrhunski stručnjaci iz nabrojanih oblasti biće predavači na konferenciji. Prisutnima će se obratiti Ivan Bildi, Petar Vasić, Žarko Ptiček, Aleksandra Petrovski, Dimitrije Ostojić, Nusret Nuhanović - Nuca, Branimir Cigale i Željko Crnjaković. Kroz seriju kraćih predavanja, sa više konkretnih praktičnih primera, a manje teorije, preneće svoja saznanja iz oblasti korišćenja društvenih mreža, bloga i online prodaje u savremenom poslovanju.

Registraciju za konferenciju i detaljnije informacije možete pronaći na www.jagodrom.rs ili Facebook stranici https://www.facebook.com/jagodrom/

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik