Zlatna medalja za kvalitet vode za brend “Heaven Rajska voda”

Bez autora
Apr 23 2017

U Novom Sadu, 20. aprila 2017. godine, uoči 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, u kategoriji “Voda i osvježavajućih bezalkoholnih pića”, kompanija “INSTEL” d.o.o. Čajniče je dobila zlatnu medalju za kvalitet vode za brend “HEAVEN RAJSKA VODA” u konkurenciji cijelog regiona za zdravu, čistu i prirodnu vodu.Na sajmu će na posebno uređenom štandu biti predstavljen kompletan proizvodni portfolio “INSTEL” d.o.o. Čajniče. Cilj je da se posjetiocima sajma prezentuje “HEAVEN RAJSKA VODA”, gdje će imali priliku da je probaju i da se uvjere u visok kvalitet naše vode.

Zlatna medalja za kvalitet vode za brend “Heaven Rajska voda”U Novom Sadu, 20. aprila 2017. godine, uoči 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, u kategoriji “Voda i osvježavajućih bezalkoholnih pića”, kompanija “INSTEL” d.o.o. Čajniče je dobila zlatnu medalju za kvalitet vode za brend “HEAVEN RAJSKA VODA” u konkurenciji cijelog regiona za zdravu, čistu i prirodnu vodu.

Na sajmu će na posebno uređenom štandu biti predstavljen kompletan proizvodni portfolio “INSTEL” d.o.o. Čajniče. Cilj je da se posjetiocima sajma prezentuje “HEAVEN RAJSKA VODA”, gdje će imali priliku da je probaju i da se uvjere u visok kvalitet naše vode.

Direktor kompanije , prilikom preuzimanja nagrade, istakao je: “Radujemo se zbog činjenice da se potvrđuje kvalitet naše “HEAVEN RAJSKE VODE” kroz ovakve nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju.”

Nastavak trenda rasta kompanije “INSTEL” d.o.o. Čajniče je ulazak i širenje kako na tržište Srbije i regiona tako i na međunarodno tržište, što je jedan od prioriteta u ovoj i narednim godinama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik