6. CFO konferencija

Bez autora
May 04 2017

6. CFO konferencija održava se u četvrtak i petak, 4. i 5. maja 2017. godine, u hotelu Izvor u Aranđelovcu. CFO konferencija je vrhunski forum koji okuplja visoke finansijske rukovodioce, kao i pružaoce finansijskih usluga iz Srbije i sveta i bavi se ključnim temama i novim trendovima u oblikovanju finansijskog sektora u budućnosti.Već pet godina CFO konferencija se održava u Srbiji, a svojom reputacijom koja se ogleda kroz aktuelnu tematiku i renomirane učesnike iz finansijskog sektora iz Srbije i regiona, kao i međunarodne stručnjake pozcionirala se kao izuzetno važan skup.

6. CFO konferencija6. CFO konferencija održava se u četvrtak i petak, 4. i 5. maja 2017. godine, u hotelu Izvor u Aranđelovcu.

CFO konferencija je vrhunski forum koji okuplja visoke finansijske rukovodioce, kao i pružaoce finansijskih usluga iz Srbije i sveta i bavi se ključnim temama i novim trendovima u oblikovanju finansijskog sektora u budućnosti. Već pet godina CFO konferencija se održava u Srbiji, a svojom reputacijom koja se ogleda kroz aktuelnu tematiku i renomirane učesnike iz finansijskog sektora iz Srbije i regiona, kao i međunarodne stručnjake pozcionirala se kao izuzetno važan skup.  

Pod sloganom "Industrijska revolucija u oblasti finansija" 6. CFO konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija Republike Srbije. Organizator, TGI Group International osmislio je konferenciju u saradnji sa Udruženjem finansijskih direktora Srbije. Skup predstavlja izvanrednu priliku da se finansijski rukovodioci iz uspešnih preduzeća u zemlji i regionu sretnu, povežu i međusobno razmene iskustvo i znanje.

Teme kao platforma diskusije na konferenciji su: finansijski trendovi u Srbiji za naredne tri godine; uticaj makroekonomskih aspekta na odluke finansijskih direktora; da li je finansijski direktor prirodni naslednik generalnog direktora; direktni marketing - troškovi ili ulaganja; kako se meri ROI u marketingu; digitalni/virtuelni finansijski direktor - strategija i inovacije u digitalnoj eri; finansijski rukovodilac kao inicijator pozitivnih promena; poslovne strategije poreskog planiranja, a posebno će se organizovati radionica na temu upravljanja stresnim i konfliktnim situacijama.

Više od dvadeset govornika će izlagati na konferenciji, a skoro svi su potvrdili učešće. Konferenciju su podržale i kompanije GLP Values, Advokatska kancelarija Aleksić, Vojvodjanska banka i TPA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik