Croatia osiguranju smiješi se sjajan posao u Sloveniji

Bez autora
Apr 23 2017

Croatia osiguranje dostavilo je najbolju ponudu za osiguranje svih nekretnina u vlasništvu Republike Slovenije. Osiguratelj u vlasništvu Adris Grupe ponudio je najniže premije, proizlazi iz zapisnika javnih otvaranja ponuda koje se dogodilo 24. ožujka u prostzorijama Sektora za izvođenje javnih narudžbi Ministarstva javne uprave u Ljubljani. Osim Croatije, na natječaju su sudjelovali Generali Zavarovalnica, Zavarovalnica Sava i Zavarovalnica Triglav. U sklopu ponude 1 za trogodišnje osiguranje svih nekretnina državnih institucija osim onih u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, policije, inspektorata za unutarnje poslove i Uprave za izvrašavanje kaznenih sankcija, Croatia osiguranje ponudilo je premiju od 1,85 milijuna eura. Ponuda Generalija bila je teška 2,3 milijuna eura, Zavarovalnice Sava 2,9 milijuna eura. Triglav u ovom segmentu nije dao ponudu.

Croatia osiguranju smiješi se sjajan posao u SlovenijiCroatia osiguranje dostavilo je najbolju ponudu za osiguranje svih nekretnina u vlasništvu Republike Slovenije.

Osiguratelj u vlasništvu Adris Grupe ponudio je najniže premije, proizlazi iz zapisnika javnih otvaranja ponuda koje se dogodilo 24. ožujka u prostzorijama Sektora za izvođenje javnih narudžbi Ministarstva javne uprave u Ljubljani, piše mariborski dnevnik Večer.

Osim Croatije, na natječaju su sudjelovali Generali Zavarovalnica, Zavarovalnica Sava i Zavarovalnica Triglav.

U sklopu ponude 1 za trogodišnje osiguranje svih nekretnina državnih institucija osim onih u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, policije, inspektorata za unutarnje poslove i Uprave za izvrašavanje kaznenih sankcija, Croatia osiguranje ponudilo je premiju od 1,85 milijuna eura. Ponuda Generalija bila je teška 2,3 milijuna eura, Zavarovalnice Sava 2,9 milijuna eura. Triglav u ovom segmentu nije dao ponudu.

U sklopu ponude 2 za trogodišnje osiguranje nekretnina Ministarstva unutarnjih poslova, Croatia je ponudila premiju od 1,42 milijuna eura, dok je Triglav ponudio znatno više - 2,59 milijuna eura.

U sklopu ponude 3 za osiguranje Uprave za izvršavanje kaznenih sankcija odnosno slovenskih zatvora Croatia je ponudila premiju od 689.559 eura, Triglav 1,27 milijuna eura, a Sava 1,16 milijuna.

Dakle, u sklopu svih triju ponuda Croatia osiguranje je daleko najpovoljniji ponuditelj.

Ministarstvo javne uprave priopćilo je da je natječaj trenutno u fazi pregleda ponuda te da konačna odluka još nije donesena. Rok za zaključenje postupka nije definiran.

Iz Croatia osiguranja priopćili su kako kao jedna od vodećih osigurateljnih kompanija uvijek traži nove prilike za tržišni rast.

- Slovensko tržište nudi takvu mogućnost i odlučili smo se prijaviti na natječaj i iskoristiti komparativne prenosti, poručuju iz CO-a.

Nisu odgovorili na pitanje zašto ponudu nisu dali putem svoje podružnice u Ljubljani koju su ustanovili prošloga ljeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik