Uskoro direktni letovi Tivat - Dubai

Bez autora
Apr 25 2017

Turistička ponuda Crne Gore predstavlja se na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market (ATM 2017), koji se održava u Dubaiju u periodu od 24. do 27. aprila. „Arabian Travel Market" je vodeći globalni događaj na Bliskom istoku kada je u pitanju turistička industrija i izuzetna je prilika za prezentaciju turističkih potencijala Crne Gore na tržištu Ujednijenih Arapskih Emirata. Crna Gora, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Ambasadom Crne Gore u UAE, prezentuje svoju ponudu treću godinu za redom, a zajednički nastup na ovom sajmu je dogovoren u okviru regionalne saradnje za daleka tržišta, što se u praksi pokazalo kao model kojim se ostvaruju najbolji rezultati.

Uskoro direktni letovi Tivat - DubaiTuristička ponuda Crne Gore predstavlja se na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market (ATM 2017), koji se održava u Dubaiju u periodu od 24. do 27. aprila.

„Arabian Travel Market" je vodeći globalni događaj na Bliskom istoku kada je u pitanju turistička industrija i izuzetna je prilika za prezentaciju turističkih potencijala Crne Gore na tržištu Ujednijenih Arapskih Emirata.

Crna Gora, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Ambasadom Crne Gore u UAE, prezentuje svoju ponudu treću godinu za redom, a zajednički nastup na ovom sajmu je dogovoren u okviru regionalne saradnje za daleka tržišta, što se u praksi pokazalo kao model kojim se ostvaruju najbolji rezultati.

Posjetioci crnogorskog štanda imaju priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o turističkoj ponudi Crne Gore za predstojeću sezonu. Primjetno je veliko interesovanje za izlete na najatraktivnijim destinacijama širom Crne Gore kao i za posjete sakralnim objektima. Pored toga ponuda aktivnog odmora privlači sve veću pažnju, pa su ljubitelji netaknute prirode imaju priliku da se upoznaju sa prirodnim bogastvima, ponudom Nacionalnih parkova i brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi.

Crna Gora postaje sve interesantnija turistima sa tržišta UAE, a u prilog tome govore i najave najveće lowcost kompanije sa Bliskog Istoka, FlyDubai, koja ove sezone planira uvođenje avio linije na relaciji Tivat-Dubai. Rotacije će se obavljati u periodu od 23. Juna do 25. septembra, dva puta nedeljno.

Imajući u vidu da ćemo u narednom periodu imati bolju avio konekciju sa Dubaijem, i to da interesovanje turista sa ovog tržišta za novim, atraktivnim, autentičnim destinacijama raste očekujemo povećanje gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u predstojećoj sezoni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik