Er Srbija unapredila sisteme za prodaju i za prijavu na let

Bez autora
Apr 26 2017

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uspešno je ovog vikenda prešla na korišćenje Sabre sistema za prodaju, prijavu na let i ukrcavanje, što je avio-kompaniji omogućilo da uvede mnoštvo novih opcija za putovanja.Prvi let obavljen preko novog sistema bio je JU174, koji poleteo iz Beograda za Podgoricu u 20.15 časova u subotu, 22. aprila, pri čemu je sve prošlo u najboljem redu na Aerodromu „Nikola Tesla“...

Er Srbija unapredila sisteme za prodaju i za prijavu na letEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uspešno je ovog vikenda prešla na korišćenje Sabre sistema za prodaju, prijavu na let i ukrcavanje, što je avio-kompaniji omogućilo da uvede mnoštvo novih opcija za putovanja.

Prvi let obavljen preko novog sistema bio je JU174, koji poleteo iz Beograda za Podgoricu u 20.15 časova u subotu, 22. aprila, pri čemu je sve prošlo u najboljem redu na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Novi sistem suštinski je unapredio iskustvo naših gostiju sa uključivanjem novih usluga koje omogućavaju gostima da personalizuju svoje putovanje kada rezervišu karte ili kasnije, putem veb-sajta airserbia.com. Usluge obuhvataju:

• Odabir željenih sedišta unapred: Putnici sada mogu da rezervišu svoje željeno sedište pre leta. Kabine ekonomske klase svih aviona Er Srbije organizovane su u tri zone: sedišta sa više prostora za noge, sedišta u prioritetnoj zoni, sa više privatnosti i koja omogućavaju putnicima da budu među prvima koji će se iskrcati, kao i standardna sedišta, uključujući sedišta pored prolaza ili prozora. Zone su jasno naznačene odgovarajućim zasloncima za glavu.

• Dodatni prtljag: Sa prelaskom na Sabre sistem, gosti sada mogu da plate prevoz dodatnog prtljaga pre svog leta, putem veb-sajta airserbia.com. To uključuje dodatni standardni prtljag (dimenzija do 158cm i težine do 23kg), XL prtljag (dimenzija do 203cm i težine do 32kg), kao i druge vrste prtljaga.

• Prijava na let putem mobilnog telefona: Iskustvo onlajn prijave na let upotpunjeno je uvođenjem mobilnih karata za ukrcavanje (bording karata) koje se mogu poslati na željenu imejl adresu. To znači da gosti mogu da pokažu svoju elektronsku kartu za ulazak u avion na svom smartfonu ili tabletu tokom bezbednosne kontrole na aerodromu ili na izlazu za ukrcavanje u avion (gejt), bez potrebe za odštampanim primerkom, što čini boravak na aerodromu bržim i prijatnijim.
 
• Propusnice za Premijum salon: Putnici se mogu opustiti sa stilom tokom odlaska iz Beograda ili presedanja u Beogradu tako što će kupiti propusnicu za Premijum salon Er Srbije, koji uključuje poručivanje hrane s jelovnika i švedski sto, udobne fotelje, luksuzne tuševe, brz Wi-Fi... U ponudi su jednokratne propusnice za boravak od tri do šest sati, počev od 40 evra, kao i godišnja propusnica koja obezbeđuje neograničen i garantovan pristup na godišnjem nivou.
 
Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, izjavio je: „Prelazak na Sabre bio je izuzetno složen proces koji je zahtevao više od godinu dana planiranja, pri čemu su stotine ljudi radile na instaliranju, konfiguraciji i testiranju novog softvera ovog vikenda.

„Naš tim je imao stručnu pomoć od profesionalaca iz Etihad ervejza i kompanije Sabre, koji su radili danonoćno da bi osigurali da se softver implementira na vreme i bez uticaja na putovanja naših gostiju.

„Prelazak na Sabre je Er Srbiji obezbedio najsavremeniju platformu koja će nam omogućiti da na bolji način ispunimo savremene zahteve putnika, koji sve više traže načine da prilagode putovanja svojim potrebama i načinu života.

„Er Srbija putnicima sada nudi niz novih digitalnih usluga, uključujući mogućnost da koriste mobilne karte za ukrcavanje nakon onlajn prijave na let, da odaberu svoja željena sedišta i da kupe propusnicu za Premijum salon, što povećava izbor i pogodnosti.

„Sledećeg meseca proslavljamo 90. godišnjicu od osnivanja nacionalnog avio-prevoznika Srbije te davne 1927. godine, a kao što ovaj projekat pokazuje, posvećeni smo tome da uspešno obezbedimo našu dugoročnu budućnost.“

Pored ovih opcija za putovanja, putnicima je na raspolaganju i besplatna usluga Elevate Play za gledanje filmova, TV serija i slušanje muzike na letovima koji se obavljaju avionima erbas A319 i A320. Da bi koristili ovu uslugu, gosti treba da preuzmu aplikaciju Elevate Play za svoje Android ili Epl mobilne uređaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik