Tesla pravi punjače u Srbiji, na tri lokacije

Bez autora
Apr 27 2017

Američka auto-gigant Tesla motors najavio je planove za izgradnju svojih prvih superpunjača. Tesla planira da izgradi punjače za punjenje e- vozila u šest zemalja jugoistočne Evrope do kraja godine, a među državama koje će dobiti stanice je i Srbija. Kompanija namerava da izgradi po tri stanice u Rumuniji i Srbiji, i po jednu u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Moldaviji. Punjači u Srbiji, prema mapi na Teslim sajtu biće u blizini Beograda, Požege i Niša. Tesla planira i da doda četiri nove stanice na svoje već postojeće dve u Hrvatskoj.

Tesla pravi punjače u Srbiji, na tri lokacijeAmerička auto-gigant Tesla motors najavio je planove za izgradnju svojih prvih superpunjača.

Tesla planira da izgradi punjače za punjenje e- vozila u šest zemalja jugoistočne Evrope do kraja godine, a među državama koje će dobiti stanice je i Srbija.

Kompanija namerava da izgradi po tri stanice u Rumuniji i Srbiji, i po jednu u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Moldaviji. 

Punjači u Srbiji, prema mapi na Teslim sajtu biće u blizini Beograda, Požege i Niša. Tesla planira i da doda četiri nove stanice na svoje već postojeće dve u Hrvatskoj. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik