Er Srbija ojačava svoju mrežu kratkih letova

Bez autora
May 02 2017

Nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, Er Srbija će ojačati svoju mrežu kratkih letova tokom narednih meseci putem primene odabranih mera. Avio-kompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.Srpska nacionalna avio-kompanija takođe će suspendovati svoj let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, počev od 29. oktobra 2017. To će omogućiti Er Srbiji da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti, iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Er Srbija ojačava svoju mrežu kratkih letovaNakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, Er Srbija će ojačati svoju mrežu kratkih letova tokom narednih meseci putem primene odabranih mera.

Avio-kompanija će opremiti svoje uskotrupne avione erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, fokusirajući se na letove ka evropskim tržištima.

Srpska nacionalna avio-kompanija takođe će suspendovati svoj let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, počev od 29. oktobra 2017. To će omogućiti Er Srbiji da avion A319 koji se trenutno koristi na toj ruti, iskoristi na svojim kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode.

Gosti Er Srbije i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske avio-kompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: „Nakon opsežnog razmatranja našeg petogodišnjeg biznis plana, odlučili smo se za konsolidaciju naše mreže fokusirajući se na naše linije u Evropi.

Kao deo toga, povećaćemo gustinu sedišta u našim avionima erbas A319 i A320 zamenom sedištima koja su pogodnija za kraće letove.

Takođe ćemo suspendovati našu drugu liniju po dužini, Beograd - Abu Dabi, što će omogućiti Er Srbiji da maksimalno iskoristi kapacitete naše flote uskotrupnih aviona erbas i optimizira prihode.

Ovi koraci će povećati prihod i pomoći nam da prevaziđemo sezonske fluktuacije u našem saobraćaju, što će omogućiti Er Srbiji da održava snažan tempo rasta i ublaži efekte rastućih troškova goriva i ostalih usluga u avio-industriji.

Naš bliski partner Etihad ervejz će nastaviti da obavlja dnevne letove između Abu Dabija i Beograda, što će omogućiti Er Srbiji da obezbedi odgovarajuće kod-šer konekcije našim gostima“.

Gostima koji imaju rezervacije za letove nakon 29. oktobra 2017. godine biće obezbeđeni alternativni putni aranžmani koji uključuju i karte za letove Etihad ervejzom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik