Trideset miliona dinara za inovativnost

Bez autora
May 15 2017

Razvojna agencija Srbije poziva preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća da se prijave za učešće u Programu podrške inovacijama. Rok za podnošenje prijava je produžen do 19. maja. Cilj Programa je unapređenje kulture investiranja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u inovacije radi povećanja konkurentnosti.Raspoloživa sredstva se odobravaju kao sufinansiranje u visini do 50 odsto opravdanih troškova projektne aktivnosti bez PDV-a, a u maksimalnom iznosu do milion dinara. Ukupan budžet Programa iznosi 30 miliona dinara.

Trideset miliona dinara za inovativnostRazvojna agencija Srbije poziva preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća da se prijave za učešće u Programu podrške inovacijama. Rok za podnošenje prijava je produžen do 19. maja.

Cilj Programa je unapređenje kulture investiranja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u inovacije radi povećanja konkurentnosti.

Raspoloživa sredstva se odobravaju kao sufinansiranje u visini do 50 odsto opravdanih troškova projektne aktivnosti bez PDV-a, a u maksimalnom iznosu do milion dinara. Ukupan budžet Programa iznosi 30 miliona dinara.

Preduzetnicima na raspolaganju stoje stručna lica iz Regionalnih razvojnih agencija širom Srbije, od kojih mogu dobiti sve neophodne informacije, kao i adekvatnu pomoć.

Detalji o aktulenim programima mogu se pronaći i  na internet stranici Razvojne agencije Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik