Priznanje magazina "EMEA Finance": Raiffeisen najbolja banka u BiH

Bez autora
May 16 2017

Raiffeisen Bank International najbolja je banka u Srednjoj i Istočnoj Evropi, Austriji, te Zajednici nezavisnih država. Tokom svih 25 godina poslovanja na bh. tržištu slijedimo naše strateško opredjeljenje prema kojem naše aktivnosti usmjeravamo na maksimizaciju kvaliteta te praćenje svjetskih trendova. U skladu s tim, u vremenu digitalizacije, prilagođavamo našu ponudu, nudeći inovativne, napredne bankarske usluge te istovremeno nastojimo našim klijentima biti fer i pouzdan partner. Stoga nam je nagrada magazina EMEA Finance izuzetno značajna obzirom da daje dodatni pečat našem trudu i zalaganju, te potvrđuje našu snagu na ovom tržištu, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, naglašavajući i svoje lično zadovoljstvo što je Banka dobitnik ovog respektabilnog priznanja koje predstavlja i motivirajući faktor za buduće aktivnosti Banke.

Priznanje magazina "EMEA Finance": Raiffeisen najbolja banka u BiHRaiffeisen Bank International najbolja je banka u Srednjoj i Istočnoj Evropi, Austriji, te Zajednici nezavisnih država.

"Tokom svih 25 godina poslovanja na bh. tržištu slijedimo naše strateško opredjeljenje prema kojem naše aktivnosti usmjeravamo na maksimizaciju kvaliteta te praćenje svjetskih trendova. U skladu s tim, u vremenu digitalizacije, prilagođavamo našu ponudu, nudeći inovativne, napredne bankarske usluge te istovremeno nastojimo našim klijentima biti fer i pouzdan partner. Stoga nam je nagrada magazina EMEA Finance izuzetno značajna obzirom da daje dodatni pečat našem trudu i zalaganju, te potvrđuje našu snagu na ovom tržištu“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, naglašavajući i svoje lično zadovoljstvo što je Banka dobitnik ovog respektabilnog priznanja koje predstavlja i motivirajući faktor za buduće aktivnosti Banke.

Raiffeisen banka proglašena je za "Najbolju banku u Bosni i Hercegovini", a RBI Grupacija je ove godine dobitnik 23 priznanja u okviru izbora EMEA Finance magazina "Europe Banking Awards 2016".

Pored nagrade za "Najbolju banku", RBI u Austriji je primila i nagradu za "Najbolju investicijsku banku". Također, mrežne banke u Mađarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Ukrajini, te na Kosovu osvojile su nagrade kao "Najbolje banke" u svojim zemljama.

EMEA Finance magazin koji izlazi šest puta godišnje, kompletan je izvor informacija u EMEA regiji i jedini je časopis posvećen isključivo izvještavanju o finansijskim događajima, dešavanjima i uspjesima čiji je inicijator i pokretač međunarodna finansijska industrija. Usmjeren je na publiku izvršnog nivoa, kao što su direktori, te rukovodioci u oblasti finansija i investicija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik