Mostarska energetska konferencija

Bez autora
May 23 2017

Odvjetnički ured Karanović & Nikolić, u suradnji s članovima odvjetničkih komora u Bosni i Hercegovini, Fondacijom Konrad Adenauer Stiftung i Gospodarskom komorom Grada Mostara, organizira Mostarsku energetsku konferenciju, koja će se održati u utorak, 23. maja, u Hotelu "Mostar", u Mostaru.Konferencija će obuhvatiti regulatorne i financijske aspekte s kojima se suočavaju tvrtke i potencijalni investitori kada je u pitanju realizacija obnovljivih projekata i pružiti pristup najbolje prakse za njegovu realizaciju.

Mostarska energetska konferencijaOdvjetnički ured Karanović & Nikolić, u suradnji s članovima odvjetničkih komora u Bosni i Hercegovini, Fondacijom Konrad Adenauer Stiftung i Gospodarskom komorom Grada Mostara, organizira Mostarsku energetsku konferenciju, koja će se održati u utorak, 23. maja, u Hotelu "Mostar", u Mostaru.

Konferencija će obuhvatiti regulatorne i financijske aspekte s kojima se suočavaju tvrtke i potencijalni investitori kada je u pitanju realizacija obnovljivih projekata i pružiti pristup najbolje prakse za njegovu realizaciju.

Govornici na konferenciji istaknuti su stručnjaci iz područja obnovljivih izvora energije od lokalnih vlasti i institucija (uključujući Regulatornu komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine, Operator za obnovljive izvore energije i učinkovitu kogeneraciju), međunarodne organizacije (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit - GIZ ) te predstavnici vodećih tvrtki u ovoj industriji.

Također, ova konferencija predstavit će najnovije izdanje publikacije "Focus on Energy" koja pruža sveobuhvatan pregled trendova i izazova energetskih sektora u jurisdikcijama Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, najavili su organizatori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik