Intereuropa: Neto dobit skočila 27%

Bez autora
May 28 2017

Intereuropa ostvarila je u prvom kvartalu neto dobit od 900 tisuća eura, 27 posto više nego u istom lanjskom razdoblju. Ostvarena je prodaja od 35,5 milijuna eura, što je 5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. EBITDA je iznosila 3,4 milijuna eura i bila je 9 posto veća od planova. Najveći iskorak kopmpanija je ostvarila na području interkontinentalnog prometa gdje su rezultati poboljšani za 16 posto. Kompanija je također priopćila kako je u ovom razdoblju smanjila zaduženost. Neto financijski dug na kraju kvartala iznosio je 73,1 milijuna eura.

Intereuropa: Neto dobit skočila 27%Intereuropa ostvarila je u prvom kvartalu neto dobit od 900 tisuća eura, 27 posto više nego u istom lanjskom razdoblju.

Ostvarena je prodaja od 35,5 milijuna eura, što je 5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. EBITDA je iznosila 3,4 milijuna eura i bila je 9 posto veća od planova.

Najveći iskorak kopmpanija je ostvarila na području interkontinentalnog prometa gdje su rezultati poboljšani za 16 posto. 

Kompanija je također priopćila kako je u ovom razdoblju smanjila zaduženost. Neto financijski dug na kraju kvartala iznosio je 73,1 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik