Voda Voda kupila imovinu fabrike Laroucci Voda

Bez autora
May 28 2017

Kompanija Voda Voda u vlasništvu Vojina Đorđevića saopštila je danas da je kupila pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Laroucci Voda koja je bankrotirala. Time je Voda Voda stekla imovinu koja joj je pripadala do 2008. godine. Vlade Divac preuzeo je kompaniju Voda Vodu od tadašnjeg vlasnika Vojina Đorđevića, i kasnije je preimenovao u Laroucci voda, a preuzimanje je bilo predmet niza sudskih sporova, navodi se u saopštenju ove kompanije. Stečaj i bankrot Laroucci voda usledio je nakon što je ustanovljeno da je ova kompanija u dugovima koji su oko 400 miliona dinara. Kako se dodaje, Vojin Đorđević, koji je kreirao i promovisao brend Voda Voda je, u međuvremenu nedaleko od fabrike koja je ranije bila u posedu Laroucci voda otvorio novu punionicu Voda Vode i obnovio proizvodnju.

Voda Voda kupila imovinu fabrike Laroucci VodaKompanija Voda Voda u vlasništvu Vojina Đorđevića saopštila je danas da je kupila pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Laroucci Voda koja je bankrotirala.

"Time je Voda Voda stekla imovinu koja joj je pripadala do 2008. godine. Vlade Divac preuzeo je kompaniju Voda Vodu od tadašnjeg vlasnika Vojina Đorđevića, i kasnije je preimenovao u Laroucci voda, a preuzimanje je bilo predmet niza sudskih sporova", navodi se u saopštenju ove kompanije.

Stečaj i bankrot Laroucci voda usledio je nakon što je ustanovljeno da je ova kompanija u dugovima koji su oko 400 miliona dinara.

Kako se dodaje, Vojin Đorđević, koji je kreirao i promovisao brend Voda Voda je, u međuvremenu nedaleko od fabrike koja je ranije bila u posedu Laroucci voda otvorio novu punionicu Voda Vode i obnovio proizvodnju. Kupovinom imovine Laroucci voda koja je bankrotirala, Voda Voda će pored nove punionice biti u posedu imovine koja joj je ranije pripadala, tačnije na zemljištu gde se nalaze dva bunara i šest infrastrukturnih objekata.

Voda Voda iz Banje Vrujci se prodaje u Srbiji i izvozi u osam zemalja – Kuvajt, Singapur, Južnu Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu, Makedoniju i Crnu Goru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik