32. Salon arhitekture

Bez autora
Mar 25 2010

32. Salon arhitekture će biti održan od 25. marta do 30. aprila 2010. godine u Muzeju primenjene umetnosti (MPU). Tema manifestacije je "Prilagođavanje... Arhitektura plus", u okviru koje se ističe značaj misije arhitekture u razvoju društva, a zalaže se za pluralnost i kvalitet arhitektonskih rešenja.Osim što reflektuje uglavnom arhitektonske i urbanističke prakse naše sredine, ova manifestacija je i mesto i prilika za razmenu lokalnih, regionalnih i globalnih iskustava.

32. Salon arhitekture32. salon arhitekture će biti održan od 25. marta do 30. aprila 2010. godine u Muzeju primenjene umetnosti (MPU).

Tema manifestacije je "Prilagođavanje... Arhitektura plus", u okviru koje se ističe značaj misije arhitekture u razvoju društva, a zalaže se za pluralnost i kvalitet arhitektonskih rešenja.

Osim što reflektuje uglavnom arhitektonske i urbanističke prakse naše sredine, ova manifestacija je i mesto i prilika za razmenu lokalnih, regionalnih i globalnih iskustava.

Pored glavnog programa izložbe, atraktivnosti ovogodišnjeg Salona doprineće specijalni gost, arhitekta evropske reputacije Vasa Perović (Slovenija), kao i istoriografska izložba koja će podsetiti na prve dobitnike Gran prija Salona iz 1974, 1975. i 1976. godine.

U okviru pratećeg programa predviđena je i serija razgovora, predavanja, prezentacija i radionica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik