44. Međunarodni sajam vina "VINITALY"

Bez autora
Apr 08 2010

Od 8. do 12. aprila 2010. godine u Veroni u Italiji će se održati 44. Međunarodni sajam vina "VINITALY". Ovaj sajam okuplja najpoznatije vinare iz svih krajeva sveta.Verona će ove godine ugodtiti preko 4.200 izlagača u poznatom izložbenom centru Verona Exhibition Centre. Na ovom sajmu će biti organizovano 120 stručnih predavanja i radionica, a posetioci će moći da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama.

44. Međunarodni sajam vina "VINITALY"Od 8. do 12. aprila 2010. godine u Veroni u Italiji će se održati 44. Međunarodni sajam vina "VINITALY".

Ovaj sajam okuplja najpoznatije vinare iz svih krajeva sveta. Verona će ove godine ugodtiti preko 4.200 izlagača u poznatom izložbenom centru Verona Exhibition Centre.  Na ovom sajmu će biti organizovano 120 stručnih predavanja i radionica, a posetioci će moći da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama.

Sajam je podeljen na više tematskih celina koje zajedno pružaju kompletnu ponudu vina, alkoholnih pića, tehnologija, opreme i mašina za vinogradarstvo, sadnice, opreme za flaširanje, opreme za maslinarstvorafinirano maslinovo ulje, pakovanje i slično.

Tema ovogodišnjeg sajma je "svet koji volimo".

Osim predstavljanja vrhunskog vina,govoriće se o kvalitetu zemljišta, očuvanju životne sredine, ljudskim izazovima, selima i njihovoj istoriji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik