54. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Bez autora
May 11 2010

Na Beogradskom sajmu u periodu od 11. do 15. maja 2010. godine biće održan 54. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća.Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.

54. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignućaNa Beogradskom sajmu u periodu od 11. do 15. maja 2010. godine biće održan 54. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu.

To je tradicionalno mesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.

Na sajmu će pored izlagača iz Srbije učestvovati i izlagači iz Austrije, Belgije, Bivše jug.republike Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke Republike, Francuske, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Ruske Federacije, Sjedinjenih Američkih Država, Slovačke Republike, Slovenije, Španije, Švajcarske, Švedske i Turske.

Posetiocima sajma će biti predstavljene najnovije tehnologije za sve grane industrije. Takođe, biće predstavljene i nacionalne privrede mnogih zemalja, pokrajina i regiona, a sve će to biti pratećeno stručnim skupovima, prezentacijama izlagača, demonstracijama proizvoda i usluga, panelima diskusije izlagača i stručnjaka.

Sinergični efekat Sajma tehnike čini mogućnost susreta izlagača i posetilaca, kao i međusobni kontakti izlagača iz raznih grana industrije i mnogobrojnih zemalja.

Na ovom sajmu biće dodeljene i nagrade najuspešnijim izlagačima po oceni stručnog žirija za nove proizvode i tehničko-tehnološka rešenja u svim robnim grupama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik