“Business Day Serbia”

Bez autora
May 11 2010

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Švajcarske u Beogradu, a na poziv SEC (Trgovinska komora Švajcarska- Centralna Evropa) i SECO (Državni sekretarijat za privredu Švajcarske) organizuje “Business Day Serbia” u Cirihu u Švajcarskoj, 11. maja 2010. godine.Ova privredna manifestacija održava se u nastavku međuvladinog Joint Committee-a i predstavlja uzvratnu posetu, jer je državno - privredna delegacija Švajcarske posetila Privrednu komoru Srbije 1. oktobra 2009.godine.

“Business Day Serbia”Privredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Švajcarske u Beogradu, a na poziv SEC (Trgovinska komora Švajcarska- Centralna Evropa) i SECO (Državni sekretarijat za privredu Švajcarske) organizuje “Business Day Serbia” u Cirihu u Švajcarskoj, 11. maja 2010. godine.

Ova privredna manifestacija održava se u nastavku međuvladinog Joint Committee-a  i predstavlja uzvratnu posetu, jer je državno - privredna delegacija Švajcarske posetila Privrednu komoru Srbije 1. oktobra 2009.godine.

Na plenarnoom zasedanju će biti predstavljene potencijalne privredne mogućnosti saradnje Srbije i Švajcarske. Biće održani i razgovori između srpskih i švajcarskih firmi. Učesnici će biti prevashodno iz sektora: poljoprivrede i prehrambene industrije, tekstilne i odevne industrije, kao i metaloprerade i mašinske industrije.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik