GRAPOS - EXPO 2010

Bez autora
Apr 07 2010

Od 7. do 10 aprila 2010. godine u Gračanici u BiH biće održan 1. međunarodni sajam preduzetništva i obrta „GRAPOS - EXPO 2010“. Na ovom sajmu će se predstaviti više od 200 izlagača kako iz zemlje tako i iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Italije i Francuske. Sve prijavljene firme svoje poslovanje predstaviće na oko 6.000 metara kvadratnih unutrašnjeg prostora i na isto toliko spoljašnjeg izložbenog prostora. U sklopu sajma biće upriličena i najveća konferencija o preduzetništvu, pod nazivom "Preduzetništvo i konkurentnost". Cilj organizatora je od sajma "GRAPOS – EXPO" načiniti novi, međunarodni centar promocije preduzetništva.

GRAPOS - EXPO 2010Od 7. do 10 aprila 2010. godine u Gračanici u BiH biće održan 1. međunarodni sajam preduzetništva i obrta „GRAPOS - EXPO 2010“.

Na ovom sajmu će se predstaviti više od 200 izlagača kako iz zemlje tako i iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Italije i Francuske.

Sve prijavljene firme svoje poslovanje predstaviće na oko 6.000 metara kvadratnih unutrašnjeg prostora i na isto toliko spoljašnjeg izložbenog prostora.

U sklopu sajma biće upriličena i najveća konferencija o preduzetništvu, pod nazivom "Preduzetništvo i konkurentnost".

Cilj organizatora je od sajma "GRAPOS – EXPO" načiniti novi, međunarodni centar promocije preduzetništva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik