Kongres banja u Vrnjačkoj banji

Bez autora
May 18 2010

U periodu od 18. do 20. maja 2010. godine u Vrnjačkoj Banji, biće održan 21. Kongres banja. On će okupiti eminentne stručnjake iz zemlje i sveta oko ovogodišnje osnovne teme vezane za neophodnost uvođenja standarda u upravljanju u zdravstvenom turizmu.Na Kongres, koji ove godine prati i izlagački nastup banjskih centara iz bližeg i daljeg okruženja, proizvođača opreme, i prateće wellness i spa industrije, pored učesnika iz Slovenije, Mađarske i Rumunije, dolazak su potvrdili i stručnjaci iz Austrije, Bugarske, Slovačke i Turske.

Kongres banja u Vrnjačkoj banjiU periodu od 18. do 20. maja 2010. godine u Vrnjačkoj Banji, biće održan 21. Kongres banja.

On će okupiti eminentne stručnjake iz zemlje i sveta oko ovogodišnje osnovne teme vezane za neophodnost uvođenja standarda u upravljanju u zdravstvenom turizmu.

Na Kongres, koji ove godine prati i izlagački nastup banjskih centara iz bližeg i daljeg okruženja, proizvođača opreme, i prateće wellness i spa industrije, pored učesnika iz Slovenije, Mađarske i Rumunije, dolazak su potvrdili i stručnjaci iz Austrije, Bugarske, Slovačke i Turske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik