Međunarodni sajam turizma u Banjaluci od 8. - 10. aprila

Bez autora
Apr 08 2022

Drugi Međunarodni sajam turizma “Banja Luka 2022.“, pod pokroviteljstvom grada Banja Luka i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske biće održan od 8. do 10. aprila ove godine u tržnom centru Delta planet.

Kako je saopšteno iz firme RS Consulting and Trade, koja je organizator ovog događaja, sajam dolazi nakon dvije godine pandemije virusa korona, zbog koje je cijeli svijet, zajedno za turističkim radnicima, pretrpio ozbiljne gubitke.

- Sada, kada se situacija bar po mišljenju stručnjaka stabilizuje, ali zahtijeva oprez, odlučili smo vratiti ljepotu istraživanja i putovanja u naš život - dodaje se u saopštenju.

Svoje učešće na drugom Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci, sa veoma atraktivnim ponudama, potvrdile su brojne turističke organizacije i agencije iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Turske, Slovenije, BiH.

Posjetioce, ističu organizatori, i ovog puta očekuju brojna iznenađenja u vidu poklon putovanja, sajamski popusti za predstojeću sezonu godišnjih odmora i najpovoljnije cijene turističkih aranžmana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik